Wie zijn wij?

MZI Nederland is gespecialiseerd in orale implantologie. Wij verhuren implantologen aan bedrijven waar implantologische behandelingen niet uitgevoerd kunnen worden. Wij voeren de behandeling bij uw praktijk uit.

 Wij leveren professionele en kwalitatieve behandelingen. Tijdens de behandelingen maken wij gebruik van duurzame implantaatsystemen en prothetische componenten. Door samen te werken met MZI verhoogt u de continuïteit van uw praktijk. Naast de kwaliteit staan uiteraard de patiënten voorop bij MZI. Door met meerdere zorgverleners samen te werken kunnen patiënten de juiste zorg krijgen binnen uw praktijk.

Onze Voordelen

  • Wij doen de administratie;
  • Wij hebben de materialen;
  • Patiënten blijven met u verbonden;
  • Wij zorgen voor correcte voor- en nazorg.
Ontwerp-zonder-titel-3

Waarom MZI?

Naast het uitvoeren van implantaties door erkende implantologen regelt MZI ook ander werk rondom de implantologie. Wij voeren alle administratieve taken uit waardoor de werkzaamheden van het huidige personeel hetzelfde blijven. Denk hierbij aan aanvragen bij zorgverzekeringen, agendaplanningen, tandprothetische componenten, declaraties en facturatie. Eveneens is MZI verantwoordelijk voor het verstrekken van de benodigde materialen aan de implantoloog. Dit gaat om materialen zoals disposets, fysiologisch zout, de boorunit, instrumenten, implantaten en alle bijbehorende componenten.

Tarieven

Onze tarieven hangen af van de omstandigheden en zal besproken worden per situatie.