Onze Partners

Dyna Dental is sinds 1984 dé marktleider en fabrikant op het gebied van Nederlandse hoogwaardige tandheelkundige implantaten en aanverwante producten. Tevens is Dyna Dental dé producent van CADCAM-suprastructuren.

Nederlandse kwaliteit van zowel zelfgeproduceerde als gedistribueerde tandheelkundige benodigdheden maakt ons dé partner voor de dentale professie in Nederland. Een uitgebreid internationaal distributienetwerk voor ons implantologie-portfolio draagt hier mede aan bij.

Constante innovatie, professioneel onderzoek en de voortdurende ontwikkeling van kwaliteitsproducten, zorgen ervoor dat Dyna Dental een belangrijke rol speelt in de toekomst van alle dentale professionals. Dyna Dental is er om u te ontzorgen en staat klaar om u te helpen.

LabOral is al sinds de jaren negentig marktleider en daarmee dé specialist in orale microbiologie en water diagnostiek. 

Met meer dan 29 jaar ervaring met klinische diagnostische testen en meer dan 18 jaar ervaring met waterdiagnostiek in de mondzorgpraktijk staat LabOral voor betrouwbare diagnostiek van orale infecties en waterkwaliteit. Het team van LabOral bestaat uit deskundige professionals met jarenlange ervaring in de tandheelkunde. U kunt bij ons terecht voor een zeer uitgebreid assortiment aan testen, informatiemateriaal en de mogelijkheid om telefonische te overleggen met een microbioloog, parodontoloog en implantoloog. Door de jaren heen heeft LabOral bijna 1 miljoen samples geanalyseerd en therapie-adviezen gegeven. De therapie-adviezen zijn medisch verantwoord en altijd gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. LabOral werkt samen met het geaccrediteerde laboratorium gevestigd in het VU Medisch Centrum in Amsterdam.

Ons laboratorium is specialist op het gebied van innovatieve, moleculaire microbiologische detectietechnieken voor infectieziekten en in het ontwikkelen en uitvoeren van moleculaire analyses ten behoeve van complexe, bacteriologische niches.

 

Talent voor Tanden is er voor u als MZI relatie of klant. 

Wij verbinden talenten in de Mondzorg aan tandartspraktijken, tandtechnische- en tandprothetische labs, zorginstellingen en mondzorgorganisaties voor jong en oud. Dat doen we in heel Nederland met plezier! 

Zoekt u nieuw personeel? Neem dan contact met ons op, wij gaan graag voor u aan de slag om de ideale kandidaat voor u te vinden. 
 
Ook kunt u bij Talent voor Tanden terecht als u zelf een nieuwe functie zoekt.