Implantologie

MZI Nederland gebruikt kwalitatief hoogwaardige producten van de marktleider in Nederlandse implantaten. Alle producten zijn gefabriceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen en keurmerken.

Het Dyna Helix Implantaatsysteem

Het Dyna Helix systeem is het Nederlands implantaatsysteem welke speciaal ontwikkeld is samen met specialisten. Bij de ontwikkeling is gekeken naar positieve eigenschappen van kwalitatief hoogwaardige en bekende implantaatsystemen en deze zijn zo veel mogelijk gecombineerd. Het gevolg is een systeem wat zeer goede resultaten geeft en waar makkelijk mee te werken is voor zowel de implantoloog alsook de tandprotheticus en tandtechnieker.

Prothetische Componenten

Wanneer het fundament van een natuurlijk element in het gebit dusdanig verzwakt is dat een goed herstel van het element uitgesloten is, dan is extraheren van dit element de enige optie.

Voor- en Nazorg

Wij bieden verschillende diensten aan om het onderhoud van uw gebit te ondersteunen. De behandelingen die wij bieden worden periodiek besteed. De preventiesteun stelt samen met u een planning samen voor mogelijke voorzieningen. Het onderhoud van het gebit kan lastig zijn, maar het is zeer belangrijk. 

PatiĆ«nten met implantaten, met extensief kroon- en brugwerk en alle overige patiĆ«nten die in de categorie vallen voor meer dan gedurig onderhoud zijn welkom voor behandelingen.